Behandeling fysiotherapie Helvoirt

Werkwijze en behandeling

​Onze werkwijze

Bij Gezondheidscentrum Helvoirt staat u centraal met uw hulpvraag en luisteren onze therapeuten naar de reden van uw komst. Wij onderzoeken uw lichamelijke situatie en onderzoeken de mogelijkheden tot herstel. Daarna stellen wij een behandelplan op, al of niet na overleg met andere betrokken therapeuten of disciplines. Dit behandelplan dient als uitgangspunt voor uw herstelproces.

 

Behandeling

De duur van een behandeling varieert van 20-30 minuten (praktijk) tot ongeveer 3 kwartier (aan huis) en is afhankelijk van de soort therapie die u krijgt. Uw eerste afspraak bestaat uit een kennismaking, het doornemen van algemene gegevens en wordt uw hulpvraag in kaart gebracht. Als u fysiotherapie nodig heeft krijgt u een lichamelijk onderzoek en wordt de conclusie daarvan met u besproken. Als u behandeling nodig heeft wordt een vervolgafspraak gemaakt en de behandeldoelen bepaald en uitgelegd. Tijdens de behandeling zal er met regelmaat worden geëvalueerd of de therapie effect heeft en wordt indien nodig (een deel van het) onderzoek herhaald. Het resultaat van de evaluatie bepaalt vervolgens of de behandeling wordt voortgezet of beëindigd.
 

Wachttijden

In ons Gezondheidscentrum hoeft u nooit lang te wachten en streven wij ernaar binnen twee werkdagen een afspraak te maken voor het eerste onderzoek. Wanneer het om een spoedgeval gaat stelt de huisarts of specialist ons daarvan op de hoogte en zult u dezelfde dag nog behandeld worden op onze locatie in Helvoirt of Vught.
 

 


Naar boven


Ons team

Pieter Vromans
Pieter Vromans Fysiotherapeut - Manueel therapeut io - Dry Needling
Tess Sanders
Tess Sanders Ergotherapeut - Handtherapeut

Bekijk ons hele team
Contact
Gezondheidscentrum Helvoirt: Fysiotherapie en meer
Broekwal 64
5268 HD Helvoirt0411-650080

info@gchelvoirt.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Helvoirt