Vergoeding en verwijzing fysiotherapie en meer

Vergoeding en verwijzing

Vergoeding en verwijzing
 

Fysiotherapie

U kunt zonder verwijzing in onze praktijk terecht voor behandeling door de fysiotherapeut en ook wordt fysiotherapie vergoed vanuit de meeste aanvullende zorgverzekeringen. In geval van sommige chronische indicaties worden deze vanuit de basisverzekering vergoed vanaf de 21e behandeling. Hiervoor is wel een verwijzing van een arts nodig, evenals voor fysiotherapie bij u aan huis.
 

Ergotherapie

Ergotherapie is opgenomen in het basispakket van uw zorgverzekering en de verzekering vergoedt per kalenderjaar 10 uur ergotherapie. Er kan een eigen risico gelden, omdat het gaat om zorg uit de basisverzekering. Extra ergotherapie wordt door een aantal verzekeringspakketten vergoed. Om voor vergoeding in aanmerking te komen is geen verwijzing nodig, met uitzondering van behandeling aan huis. 

 

Zorgcontracten en financiële afhandeling

De praktijk beschikt over contracten met alle zorgverzekeraars en behandelingen die vergoed worden kunnen meestal rechtstreeks daar gedeclareerd en afgehandeld worden. Indien u de zorg zelf dient te betalen, ontvangt u van ons een factuur. 

 

Wij helpen u graag met uw (financiële) vragen. Neemt u gerust contact op met onze praktijkassistente.


 

 


Naar boven


Ons team

Els van Zanten
Els van Zanten Praktijkassistente
Rian Pijnenburg
Rian Pijnenburg Praktijkassistente

Bekijk ons hele team
Contact
Gezondheidscentrum Helvoirt: Fysiotherapie en meer
Broekwal 64
5268 HD Helvoirt0411-650080

info@gchelvoirt.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Helvoirt