Vertel ons uw mening

Uw mening telt

Wij vinden uw ervaring met onze praktijk en behandeling belangrijk en stellen het daarom zeer op prijs als u uw ervaring wilt delen met ons en anderen. U kunt uw mening delen op verschillende manieren:

 

  1. Neem deel aan het patiënt-tevredenheidsonderzoek dat u van ons ontvangt via Qualiview, hét evaluatie-instrument voor zorgverzekeraars. U ontvangt, indien u daarmee heeft ingestemd, na afronding van het behandeltraject een klanttevredenheidsonderzoek per e-mail van de firma Qualiview. Wij hechten er grote waarde aan dat deze vragenlijst wordt ingevuld, want door kritisch te kijken naar de uitkomsten kunnen wij onze zorgverlening verbeteren. Daarnaast heeft dit onderzoek nog een belangrijke functie, omdat de uitkomsten in toenemende mate bepalen hoe de zorgverzekeraars hun zorg inkopen. Uw feedback wordt door hen bekeken en meegenomen in de beoordeling van onze kwaliteit van zorg.
     
  2. Als u een Google account heeft kunt u via Google Review een review achterlaten met een aantal sterren waardering voor de Fysiotherapie of Ergotherapie van Gezondheidscentrum Helvoirt (via Google Mijn Bedrijf Gezondheidscentrum Helvoirt -> een review schrijven).  
     
  3. Door uw ervaring met de Fysiotherapie of Ergotherapie van Gezondheidscentrum Helvoirt te plaatsen op Zorgkaart Nederland. Dit is de grootste onafhankelijke internetsite van Nederland betreffende evaluatie van zorg. Deze website wordt beheerd door Patiëntenfederatie Nederland en als u hier uw ervaring deelt helpt dit andere zorgconsumenten met het maken van een bewuste keuze voor een zorgverlener of praktijk.

 

Wij horen het graag als u opmerkingen heeft die onze zorgverlening kunnen verbeteren. U kunt dit altijd telefonisch of in een persoonlijk gesprek met ons bespreken. Ook kunt u verbeterpunten en feedback achterlaten via info@gchelvoirt.nl. Met uw klacht en/of verbeterpunten gaan wij serieus en op een integere manier om.

 


Naar boven


Ons team

Pieter Vromans
Pieter Vromans Fysiotherapeut - Manueel therapeut io - Dry Needling
Tess Sanders
Tess Sanders Ergotherapeut - Handtherapeut
Els van Zanten
Els van Zanten Praktijkassistente
Bekijk ons hele team
Contact
Gezondheidscentrum Helvoirt: Fysiotherapie en meer
Broekwal 64
5268 HD Helvoirt0411-650080

info@gchelvoirt.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Helvoirt