Banner

Tess Sanders

Even voorstellen...

Mijn naam is Tess Sanders (1993) en ik woon in Mierlo. Ik werk op diverse locaties als ergotherapeut en handtherapeut.

Het gevoel van zelfstandigheid, dingen zelf kunnen ondernemen en beslissen is voor mij een van de belangrijkste dingen in het leven. In mijn werk en privé merk ik dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Ik wilde deze mensen ondersteunen, zodat zij ook meer het gevoel van zelfstandigheid krijgen en hun kwaliteit van leven verbetert. Dit is dan ook de reden, waarom ik als ergotherapeut ben gaan werken. Als ergotherapeut heb ik de kans gekregen mensen te ondersteunen in het herpakken van voor hen belangrijke dagelijkse activiteiten, in hun thuissituatie. Wat mooi is dat! Bij onze praktijken kan ik waar nodig met meerdere disciplines hierbij samenwerken.  

Blijven leren en specialiseren is voor mij erg belangrijk. In 2019 heb ik daarom de Handtherapie opleiding gedaan. Het spreekt mij erg aan om te werken met handen. Het is namelijk een van de belangrijkste gereedschappen van het menselijk lichaam die we elke dag nodig hebben. Daarnaast werk ik als EDOMAH therapeut (Ergotherapie bij ouderen met dementie en hun mantelzorger). Het werken met deze doelgroep spreekt mij aan om de diversiteit van de problematiek, maar ook om het feit dat er steeds meer druk op mantelzorgers gelegd wordt en in mijn werk en privé zie ik dat hier een grote ondersteuning gewenst is.

In het dagelijks leven ben ik altijd bezig. Ik houd enorm van sporten met een voorkeur voor hardlopen. Daarnaast ga ik er ook graag op uit, leuke dingen doen met mijn vriend, vriendinnen of natuurlijk familie. 
 

 
Contact
Gezondheidscentrum Helvoirt: Fysiotherapie en meer
Broekwal 64
5268 HD Helvoirt0411-650080

info@gchelvoirt.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Helvoirt