Banner

Pieter Vromans

Even voorstellen...

Sinds september 2015 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Kapellaan / Ouwerkerk in Vught en vanaf januari 2020 ook bij hun nieuwe praktijk in Helvoirt: Gezondheidscentrum Helvoirt. Als fysiotherapeut ben ik graag bezig met functionele training en revalidatie. Voor veel cliënten is het belangrijk om op een praktische manier te werken aan verbetering van fysieke belastbaarheid of vermindering van lichamelijke klachten of blessures. Dan zijn praktische en laagdrempelige oefeningen die ook thuis gedaan kunnen worden vaak het meest effectief. Oefeningen waarbij gebruik gemaakt wordt van enkel het eigen lichaamsgewicht, eventueel ondersteund met kleine gewichtjes, zijn daarbij vaak een goed uitgangspunt.

 

Bewegen en sport staan al vanaf jonge leeftijd centraal in mijn leven. De sportersmentaliteit, het afzien, vreugdemomenten, maar ook het moeten omgaan met dieptepunten fascineren mij. Ik heb altijd veel gevoetbald, getennist en ik heb in mijn jeugd enige tijd aan atletiek bij Prins Hendrik gedaan. Ook ben ik als fysiotherapeut betrokken bij Voetbalvereniging Helvoirt. 

 

Ik geniet van het vak fysiotherapeut door de diversiteit aan mensen, klachten en hulpvragen die je tegenkomt. Een paar van mijn dromen? Ik geniet erg van reizen en de zeven wereldwonderen staan allemaal nog op mijn lijstje. Daarnaast zou ik mijn ambities met het begeleiden van topsport(teams) verder willen ontwikkelen de komende jaren.
 
Contact
Gezondheidscentrum Helvoirt: Fysiotherapie en meer
Broekwal 64
5268 HD Helvoirt0411-650080

info@gchelvoirt.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Helvoirt