Online Therapie Videoconsult

Online behandeling

Behandelen op Afstand: voor wie het niet mogelijk is naar de praktijk te komen

U heeft fysiotherapie (of onze andere zorg) nodig?
Maar kunt niet naar de praktijk komen? Wij zijn er voor u!

Normaalgesproken komt u bij ons op de praktijk. Of de therapeut komt bij u aan huis. Door de maatregelen van het kabinet en de beroepsverenigingen omtrent het COVID-19 virus is het voor sommige cliënten niet meer mogelijk om op de praktijk of aan huis behandeld te worden door de (fysio)therapeut / paramedicus. Omdat ze tot een risicogroep behoren of omdat ze verkouden zijn, hoesten of met koorts te maken hebben. Daarom bieden wij ook behandelen op afstand.

 

Wij zijn er ook online voor u.

Onze fysiotherapeuten en andere paramedici staan klaar om u te voorzien van advies en oefeningen op afstand zodat u door kunt met uw herstel en we het beloop van uw klachten goed kunnen volgen. 

 

Ook nieuwe cliënten die liever op afstand dan op de praktijk behandeld wensen te worden, zijn van harte welkom. Als u ineens klachten heeft of u zich zorgen maakt kunt u ons gewoon bereiken. Met videobellen of een telefonisch consult bereiken we vaak meer dan u denkt. Wij staan voor u klaar. Online, op afstand… maar toch heel dichtbij. Zorg zoals u dat van ons gewend bent. Met aandacht en de benodigde tijd. Wees welkom!

 

Hoe werkt Online Therapie?

 

Online contact met uw therapeut

Wat u nodig heeft is een computer met microfoon en webcam. Indien u hier niet over beschikt is video contact ook mogelijk via tablet of telefoon. De therapeut treedt online in contact met u.

Kosten vergoed

Bent u voor behandeling verzekerd? Dan vergoedt uw zorgverzekeraar ook de kosten voor online behandeling en consult.

Eenvoudig

Geen ingewikkelde software. Wij leggen eenvoudig verbinding met u.

Een-op-een behandeling

Met videobellen heeft u een-op-een een persoonlijke 'face-to-face' afspraak met uw fysiotherapeut, gespecialiseerde fysiotherapeut, oefentherapeut, ergotherapeut of logopedist. 

Veilig

De verbinding die wij met u leggen is veilig en met alle zorg voor privacy.

U kunt vooruit

Eerlijk en deskundig advies met aandacht. Oefeningen op maat. Wij gebruiken onze database met passende oefeningen zodat u thuis aan de slag kunt.


Online afspraak maken?

Neem contact op met de praktijk via telefoonnummer 0411-650080 of mail info@gchelvoirt.nl om een (online) afspraak te maken.

 

 


Naar boven

Naar nieuwsarchief


Contact
Gezondheidscentrum Helvoirt: Fysiotherapie en meer
Broekwal 64
5268 HD Helvoirt0411-650080

info@gchelvoirt.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Helvoirt